Inscripcions

Si voleu rebre més informació podeu adreçar-vos telefònicament a en Marc 657470789 o en Dani 676303953. També a través dels correus electrònics info@aeu.cat o boixeroles@gmail.com


ADMETEM PRESENCIALS EL MATEIX DIA, però aconsellem online per garantir obsequi

Marxa Master.
42 quilòmetres


15 euros / federats
20 euros / no federats
INSCRIPCIONS EN LINEA
25 euros al mateix dia


Marxa Open.
22 quilòmetres

8 euros / federats
12 euros / no federats

INSCRIPCIONS EN LINEA


15 euros al mateix dia
La inscripció inclou l’assegurança temporal, l'obsequi de record (lot de productes de la zona), sorteig de material (Dinars als rest, caps de setmana rurals, lots de vins D.O Costers del Segre, etc, etc..) i diferents avituallaments repartits al llarg del recorregut i també s’oferirà esmorzar I dinar per la llarga 42 km.

Els corredors podran disfrutar dels avituallaments tranquilament a l'arribada.

Les inscripcions es tancaran el dia 29 de setembre o en arribar al màxim de places establertes.

Recordeu que no garantim obsequi per a qui faci l'inscripció al mateix dia, en tindrem fins esgotar existències.

A partir de dilluns dia 26 començarem a fer els sorteigs dels nostres col·laboradors entre la gent inscrita i així fins dijous, reservant el gruix de regals pel mateix dia de la marxa.

El mateix dia es podran fer inscripcions sempre i quan quedin places disponibles.
L'organització no es fa responsable de qualsevol mal dels participants que decideixen lliurement córrer o caminar sense assegurança.
Com a persones inscrites caldrà presentar el justificant del ingrés el dia de la marxa. A més, les federades, hauran de mostrar llicència federativa. En cas contrari, s'haurà d'abonar la diferència del preu d'inscripció.

Les dades personals de cada participant seran tractades amb la màxima confidencialitat i només seran utilitzades per l'AEU per a enviar informació, si el hom no manifesta el contrari.