Obsequis

La vall del Corb es un territori ple d'artesans i com a obsequi de la marxa hem decidir  i apostar per donar un producte de la terra i així poder defugir del típic obsequi de cada caminada.

Esperem que us agradi!
  • Un pa de pagès català d'indicació geogràfica protegida de la Pastisseria Prats de Guimerà.
  • Un fuet de cal Francesc de Guimerà. Elaborats artesanalment durant tres generacions.
  • Una coca de la fleca a l'antiga Isidre Vives de Guimerà.
  • Un bric de caldo.
  • Una ampolla d'aigua.
  • Tots els inscrits podreu participar al sorteig d'allotjament amb refugis Forés i Port del Compte, dinars al restaurants de la zona (l'Avi Siscu de Ciutadilla,Hostal del Rector de Vallfogona, restaurant Sant Jordi de Guimerà, lots de vi dels cellers del Corb, etc,etc...
 Aquest 2016 tots els inscrits a la marxa vall del corb podreu gaudir de les visites als cellers de la zona

Els cellers de la Vall del Riu Corb s’han unit per a promocionar el vi i el territori. Set cellers ofereixen propostes per a l’enoturisme emergent. Vins del Riu Corb és una iniciativa dels cellers L’Olivera Cooperativa, Cercavins, Casa Pardet, Cal Cabo Celler, Petit Duran, Analec i Comalats, que s’han unit per a impulsar la Vall del Corb i els seus vins. Aquests cellers ofereixen visites guiades a les vinyes, als cellers i també maridatges, tot mostrant el patrimoni de la vall del riu Corb, que passa per les comarques de l’Urgell, la Segarra i la Conca de Barberà. Vins del Riu Corb compta amb l’acompanyament del projecte GUSTUM, que treballa per al desenvolupament del món rural a través dels productes locals.